Arrangement og kurs er publisert

Alle arrangement og kurs er lagt til i kalenderen! Registrering til kurs starter 29.01 klokka 12.00.

I tillegg kommer det snart dag og tid for ukentlige buldrekvelder. Stay tuned!

All events and courses are published in the calendar! Registration for courses will start 29.01 at 12.00.

We will also find a day and time for a weekly bouldering evening. Stay tuned!

Dugnad til Midtnorsk 2017

Me treng frivillige 22. Oktober til dugnad før midtnorsk studentmesterskap i klatring. Jobben går blandt anna ut på å skru ned rutene på DragWall og vaske tak. Snacks blir servert.

We need volunteers Sunday the 22nd of October to take down routes and wash holds at DragWall before the competition. Snacks will be served.

3B 2017

Tradisjonen tro blir 3B nok en gang arrangert! For alle nye Tindegruppister: 3B står for Buldring, Benk og Biceps. Her blir det skrudd ruter i alle grader, så det er bare å prøve seg uansett nivå! Sett av datoen 10. februar; stapp i deg karbohydrater og møt opp på I-bygget til en kunkurranse som oser av svette og testosteron! Premien er respekt, heder og ære! Maktdemonstrasjonen begynner klokka 16, og etter at mesteren er kåret drar vi videre på fest! Mer info om dette kommer.

Link til arrangementet på Facenbook her.

Frivillige til Paraklatrekonkurranse

Det trengs frivillige til Paraklatrekonkurransen 18. november til ruteskruing, sikring og meir! Meir info finn du på eventet. Det ryktes at frivillige får så mykje frukost, frukt, kake og kaffe ein orker.

English:
There will be a paraclimbing competition along with the Nordic Bouldring Championship, and they need volunteers for routesetting in advance of the competition, belaying during the competition and more. Check out the event for more information if you are interested. There will be served breakfast, fruits, coffee and cake.

Link to the event

Samlinger

BESKJED OM ENDRINGER PÅ ORGANISERINGEN AV SAMLINGER

På generalforsamlingen onsdag 25.10.17, ble det vedtatt at det skal bli endringer i måten Tindegruppa skal organisere sine samlinger på. Fra nå av, skal samlingene bli organisert av komiteer, eller undergrupper, som ikke trenger å være tilknytta styret.

Vi ønsker at de som står for organsieringen av en samling skal være motiverte for gjenomføringen av denne, og skal legges til et sted han/hun ønsker.  Arrangøren kan gjerne få hjelp/tips av styret for gjenomføringen.

Dermed, hvis DU har lyst til å organisere en samling for TG fremover, ta kontakt med styret! Alle forslag er velkomne!

FORELØPIGE SAMLINGER TIL VÅREN

  • Vintersamling i Innerdalen 3-5. Mars (Arrangør: Eirik Nedkvitne)

         Grunnet lite plass på hytta, blir det påmelding for å ligge på hytta. Det er selvfølgelig greit å ligge i telt utenfor hvis det blir fult! Påmelding kommer.

  • Buldresamling på Harbak: 28-30 april (Arrangør: Aasmund Gjerde). Mer info kommer!

We have 26 guests and no members online

Articles View Hits
811064
BilerChildrenLeg og SpilAutobranchen